header-image
Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Buscar

El camping està situat al centre de la Val d’Aran, en plena natura i a la vora del riu Garona. Es troba a només 12 km de Vielha i a 24 km de les pistes d’esquí de Baqueira-Beret. Disposem de zones d’acampada distribuïdes en parcel·les i bungalows a la seva disposició. Les nostres instal·lacions estan obertes tot l’any.

En el camping trobarà zones d’acampada poblades d’arbres i altres més solejades, algunes limitant amb el riu Garona. Aquestes zones estan distribuïdes en grans parcel·les, totes elles amb connexió elèctrica. Hi ha aigua calenta a les dutxes, lavabos i piques, i també calefacció a l’hivern a les dutxes i lavabos.

Descobreixi també els magnífics bungalows en una ubicació excel·lent en il·luminació i paisatge, estan tot l’any a la seva disposició per a que pugui gaudir de la Val d’Aran al llarg de les quatre estacions de l’any. Tots tenen calefacció central i estan totalment equipats, inclouen roba de llit i tovalloles. Seleccioni tipus A, B, C o D segons el que més s’adapti a les seves necessitats.

DESCOMPTES 2020 amb targeta Campistes Catalans:

  • 15% descompte en tarifa diària d’acampada (10% durant el mes d’agost).
  • 10% descompte en bungalows, excepte mesos de juliol, agost, Setmana Santa, Pont de la Puríssima i Nadal.

 

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb