Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Buscar

Imagini les seves vacances a una bella i extensa platja de sorra daurada, davant de les Illes Medes, prop del poble medieval de Pals, al cor de la Costa Brava. El seu allotjament estarà situat sota una magnífica pineda, en el flanc d’un turó, en un Càmping tranquil i familiar. T’encantarà visitar la Costa Brava, les seves platges de sorra i cales d’aigües turqueses, pobles medievals emmurallats, abans de submergir-se en l’ambient estiuenc festiu, de les viles catalanes. En les proximitats, el “Parc Natural del Montgrí i les Illes Medes”, ideal per a bussejadors i windsurfistes, i per agradables passejades en bicicleta entre els arrossars de Pals i el blau del mar.

El Càmping disposa d’una piscina i un gran jacuzzi a l’aire lliure envoltat d’un gran solàrium de gespa natural. Un Càmping i un entorn excepcional amb animació durant tot l’estiu, així com per Setmana Santa i durant tots els caps de setmana i ponts de temporada baixa

Condicions generals:
✓ Tots els visitants s’han de registrar a la Recepció i pagar la corresponent visita
segons les tarifes oficials.
✓ Màxim de 6 persones inscrites per parcel.la.
✓ Els gossos han d ́estar donats d’alta i s’ha de presentar el corresponent llibre de
vacunes actualitzat.
✓ És obligatori disposar d’una assegurança de responsabilitat civil, que s’haurà̀ de
mostrar en el moment d’arribada a Recepció́.
✓ La liquidació́ del pagament de qualsevol modalitat de temporada de “Campistes Catalans” es farà el dia d’arribada, en el moment de la signatura del contracte.

Tel. 972 636 179

Email: info@interpals.com

www.interpals.com

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb