Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Buscar

El nostre càmping és de 2a categoria i compta amb unes bones instal·lacions per a una còmoda i agradable estada campestre.

Disposem d’una àmplia zona d’acampada amb parcel·les de gespa i ombra. O bé, si ho prefereixes, pots acampar a la nostra zona sense parcel.lar per un preu molt econòmic (sense possibilitat de connexió elèctrica). I també oferim bungalous i bengalis amb uns complets serveis per passar una bona estada i desconnectar.

Comptem amb piscina, wi-fi (de pagament), àrea de barbacoa, pàrquing exterior gratuït, bar-cafeteria, sala polivalent amb llar de foc, parcs infantils, àrea de jocs, camp de petanca, de futbol i de voleibol.

També disposem de serveis d’atenció al client, punts de servei per a autocaravanes, vestuaris, dutxes, banys, piques amb aigua calenta, pipi-can, zona de dutxa per a mascotes, recollida selectiva i autoservei de vending.

DESCOMPTES 2021 amb  targeta Campistes Catalans:

Descomptes en mensualitats i temporada:

 • 14 NITS: 250€ 
 • 30 NITS: 300€ 
 • 14 NITS AGOST: 300€ 
 • 30 NITS AGOST: 400€
 • JULIOL + AGOST: 600€ 

No inclou:

 • Taxa turística (0.50€ per adult i nit fins un màxim de 7 nits)
 • Connexió elèctrica: 6,80 € per nit amb una potència de 6A.

És imprescindible posar-se en contacte amb el càmping per concretar les dates de la reserva i altres condicions de l’oferta.  

Per tal de gaudir de l’oferta és imprescindible mostrar el carnet de membre de Mundo Campista o Campistes Catalans de la temporada 2021.  

Cal avisar al càmping amb antel·lació de la data prevista d’instal·lació i retirada. 

L’oferta és aplicable per a estades inferiors sempre i quan s’informi prèviament dels dies concrets que es vol tenir instal·lada la caravana i s’alliberi la parcel·la la resta de dies de mes.

Comentaris 2

 1. Angela Enedina morales plaza

  Hola me llamo Angela i tengo una reserva pero acabo de ver que hay carnet de descuento me podéis decir porque no me lo ofrecieron a mi cuando hice mi reserva

  1. Campistes Catalans

   Las promociones de Campistes Catalans están reservadas a las personas que han adquirido la tarjeta descuento. Para que le apliquen los descuentos que aparecen en esta publicación usted debe avisar al camping que tiene la tarjeta de Campistes Catalans.

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb