Radius: Off
Radius:
km Set radius for geolocation
Buscar

Us presentem a la @llarencants, que a més de ser una llar de criança, es dediquen a acompanyar les persones en l’ús dels olis essencials.  Ens porten una oferta especial per a tots aquells que, seguint un estil de vida campista, volen allunyar els tòxics de les seves vides i del medi ambient!

Ens proposen un kit d’inici als olis essencials que ens anirà súper bé tant pel nostre dia a dia com per les estades al càmping. Aquest kit conté dotze olis essencials i un difusor que podreu utilitzar en una infinitat d’ocasions com ara per desfer-vos de les olors a dintre la tenda o caravana, allunyar als mosquits, posar remei a les picades d’insectes, treure la resina dels arbres, fer-vos la vostra pròpia farmaciola o crear l’ambient que vulgueu segons la situació, entre molts altres usos!

La oferta que ens proposen consisteix en un descompte de 20 euros i un ebook de regal amb receptes que podreu fer amb els olis que us seran de molta utilitat.

Així, si compreu el kit amb ells us sortirà per 187 euros en lloc de 240 euros. Si afegim el descompte si tens la targeta campistes catalans, serien 167 euros amb enviament inclòs.  També tindreu dret a un assessorament personalitzat, accés als grups de consulta i l’ebook general.

Comentaris 0

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb